Få håndværkerfradrag og energitilskud

Lad os klare isoleringsarbejdet

Håndværkerfradrag fortsætter i 2021

Det betyder, at du kan få 25.000 kr. i fradrag pr. person i husstanden over 18 år for håndværksydelser der medfører energi- og klimaforbedringer – såsom hulmursisolering, loftisolering mv. Med håndværkerfradraget kan du trække 1/3 af håndværkerens arbejdsløn fra i skat. Det betyder i praksis, at du får 100 kr. tilbage i skat for hver gang, du betaler 300 kr. til håndværkerens arbejdsløn.

Du får energitilskud

Staten yder desuden et energitilskud til energiforbedringer i huset.

Når vi undersøger, om dit hus trænger til efterisolering, beregner vi samtidigt størrelsen på dit energitilskud, og vi klarer alt papirarbejdet i den forbindelse.

Energitilskuddets størrelse beregnes ud fra, hvor mange kilowattimer du i fremtiden kommer til at spare pr. m² pr. år ved at efterisolere. Tilskuddet udbetales som en slags tak for hjælpen for, at du nedbringer dit energiforbrug og skal motivere husejere til at udføre energibesparende tiltag. Alle husejere kan få tilskud. Det er kun i sjældne tilfælde, at der ikke udbetales tilskud, eksempelvis hvis tilbagebetalingstiden på isoleringsopgaven er under 1 år. Der ydes ikke tilskud til isolering af hulmur.

Hvor stort er mit tilskud?

Størrelsen af tilskuddet afhænger af, hvor mange kvatratmeter du skal have isoleret, og hvor meget isolering der ligger i forvejen. Vi har opstillet et priseksempel, så du har en fornemmelse af tilskuddets størrelse. Priser og tilskuddets størrelse er vejledende.

Priseksempel på loft:

Et gennemsnitligt parcelhus har som regel et 120 m² stort loft. Der ligger sandsynligvis allerede 50 mm isolering. Hvis man vælger at efterisolere med 250 mm Papiruld, kan man opnå et tilskud på mellem 1.550 – 2.325 kr. afhængigt af om opvarmningskilden er fjernvarme, el og biomasse eller gas, olie og kul.

Derudover får du glæde af håndværkerfradraget, hvor du kan trække 1/3 af håndværkerens arbejdsløn fra i skat.

  • 30 års erfaring
  • Autoriseret isolatør
  • Medlem af Byg Garanti

Kunderne siger

Se alle vores anmeldelser på vores profil på håndværker.dk

Overholdte alle aftaler. Godt og præcist arbejde. God kommunikation.

Lennart
September 2018

Vi har fået fortaget hulsrumsisolering af vores villa og vi er meget tilfredse med resultatet. Arbejdet blev udført effektivt og grundigt af hjælpsomme og imødekommende håndværkere.

Julie
December 2018

Hurtige til at komme igang og fortælle hvad de havde brug for.
Arbejdet udført og afsluttet fint med fine fuger.

Michael
Oktober 2018

Vi tilbyder

Vi er autoriseret isolatør for Papiruld Danmark A/S og bruger Papiruld herfra

Hulmursisolering

Eksisterende isolering i hulmuren falder sammen over tid og isolerer derfor ikke ordentligt. Se her hvad du kan gøre.

Krybekælder

En dårligt isoleret krybekælder er ofte årsag til stort varmetab og dårligt indeklima, fordi det trækker, og gulvene føles kolde og ubehagelige at gå på.

Loftisolering

Ved åbne loftkonstruktioner blæses Papiruld løst ud på loftet – det gælder både efterisolering og ved nybyggeri.

Håndværker­fradrag og energitilskud

Håndværkerfradrag fortsætter, hvilket betyder at du kan få 25.000 kr. i fradrag pr. person i husstanden over 18 år for håndværksydelser der medfører energi- og klimaforbedringer – såsom hulmursisolering, loftisolering m.m.

Staten yder desuden et energitilskud til forbedringer i huset. Når vi undersøger, om dit hus trænger til efterisolering, beregner vi samtidigt størrelsen på dit energitilskud, og vi klarer alt papirarbejdet i den forbindelse.