Efterisolering og hulmursisolering

Lad os klare isoleringsarbejdet

Efterisolering

Efterisolering af mure og ydervægge er en rigtig god idé, idet dettte kan holde på varmen, og spare mange penge på varmeregningen fremover.

Har bygningen en hulmur, er det at foretrække at hulmursisolere til at starte med. Dette er en hurtig måde at spare penge i opvarmning, og har blandt andet den fordel at du ikke skal rykke rundt på hverken inventar, El-installationer eller lignende.

Hulmursisolering

Eksisterende isolering i hulmuren falder sammen over tid og isolerer derfor ikke ordentligt. Se her hvad du kan gøre.

Er isoleringen faldet sammen vil man opleve kolde områder forskellige steder på indervæggen – der hvor isoleringen er faldet sammen. Det er kuldebroer, som er årsag til varmetab og en forhøjet varmeregning.Inden vi isolerer hulmuren i dit hus, inspicerer vi hulmuren ved at bore et hul i fugen, og med et kamera tjekker vi tilstanden af den eksisterende isolering, samt hvor meget isolering der allerede er i hulmuren.

Ved hulmursisolering blæses Papiruld ind i hulrummet mellem yder- og indervæg. Når der indblæses Papiruld i sådan en hulmur, vil den gamle isolering blive presset op af bagvæggen og hulrummet foran bliver fyldt ud med Papiruld, og derved sikres en optimal isolering.

Papiruld indblæses gennem hul i fuge

For at indblæse Papiruld, borer vi et hul i fugen mellem to mursten og fylder hulrummet op med Papiruld. Metoden efterlader færre ”ar” på facaden end ved udtagning af hele mursten. Herefter blæses Papiruld ind i hulrummet under tryk. Vi indblæser fra flere forskellige steder på facaden, så vi sikrer os, at alle hulrum er fyldt ud med isolering. Hullerne lukkes igen med matchende fugemateriale.

Vores erfaring viser, at temperaturen på husets ydervæg kan stige op mod 6-7 grader, når man benytter Papiruld til efterisolering. Det kan for alvor mærkes på varmeregningen, hvor man kan spare op mod 6.000 kr. om året, hvis vi regner med et parcelhus på 120 m² med en hulmur på 70m².*

*Tallene er baseret på tal fra Videncenter for energibesparelse i bygninger.

  • 30 års erfaring
  • Autoriseret isolatør
  • Medlem af Byg Garanti

Kunderne siger

Se alle vores anmeldelser på vores profil på håndværker.dk

Overholdte alle aftaler. Godt og præcist arbejde. God kommunikation.

Lennart
September 2018

Vi har fået fortaget hulsrumsisolering af vores villa og vi er meget tilfredse med resultatet. Arbejdet blev udført effektivt og grundigt af hjælpsomme og imødekommende håndværkere.

Julie
December 2018

Hurtige til at komme igang og fortælle hvad de havde brug for.
Arbejdet udført og afsluttet fint med fine fuger.

Michael
Oktober 2018

Vi tilbyder

Vi er autoriseret isolatør for Papiruld Danmark A/S og bruger Papiruld herfra

Hulmursisolering

Eksisterende isolering i hulmuren falder sammen over tid og isolerer derfor ikke ordentligt. Se her hvad du kan gøre.

Krybekælder

En dårligt isoleret krybekælder er ofte årsag til stort varmetab og dårligt indeklima, fordi det trækker, og gulvene føles kolde og ubehagelige at gå på.

Loftisolering

Ved åbne loftkonstruktioner blæses Papiruld løst ud på loftet – det gælder både efterisolering og ved nybyggeri.

Håndværker­fradrag og energitilskud

Håndværkerfradrag fortsætter, hvilket betyder at du kan få 25.000 kr. i fradrag pr. person i husstanden over 18 år for håndværksydelser der medfører energi- og klimaforbedringer – såsom hulmursisolering, loftisolering m.m.

Staten yder desuden et energitilskud til forbedringer i huset. Når vi undersøger, om dit hus trænger til efterisolering, beregner vi samtidigt størrelsen på dit energitilskud, og vi klarer alt papirarbejdet i den forbindelse.